WordPress hemsida

WordPress hemsida till fast pris

Vi på Svensk Webbproduktion erbjuder hemsidor publicerade i marknadens populäraste CMS system WordPress till ett fast pris.

Varför jobbar vi med fasta priser?

För att ni som kund ska slippa riskera stora extrakostnader som ni inte budgeterat för har vi valt att jobba med fasta priser. Att jobba med fasta priser tvingar leverantören (vi) att noggrant planera och strukturera våra webbprojekt för att slippa extra kostnader. Till skillnad från det flesta andra webbyråer som i många fall offererar ett pris och fakturerar ett annat.

Så varför tar vi då risken?

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att beställa WordPress hemsidor via oss och vi vet att trygga kunder är återkommande kunder.

WordPress är ett av de största och mest användarvänliga CMS (Content Manager System) i världen.  WordPress har genom sina många fördelar gått från att vara ett mindre bloggverktyg till att nu vara världens största CMS system.

Vad är fördelarna med en WordPress hemsida?

 1. Stor fokus på webbstandards

  Med WordPress som grund för din nya hemsida får du en plattform som är byggd efter dagens webbstandards, det medför att din nya hemsida lättare kan sökords anpassas och redan från start har en mycket bra kodstruktur vilket ökar chansen att klättra hos Google och andra sökmotorer.

 2. Extremt användarvänligt gränssnitt

  WordPress gränssnittet är extremt användarvänligt, att ändra/lägga till eller ta bort innehåll på din hemsida har aldrig varit lättare. WordPress gör det även möjligt för dig som vanlig användare att utveckla och ändra hemsidans utseende, menyer etc. utan större support.

 3. WordPress Plugins

  WordPress utbud av närmare 30 000 plugins gör det extremt lätt för dig som användare att förnya din sida med nya funktioner.

 4. Uppdateras ofta

  WordPress uppdateras i snitt mellan 3-4 gånger om året för att säkerställa att de alltid ligger i framkant gällande säkerhet och webbstandards.

 5. Dokumentation och hjälpsidor

  WordPress är väldokumenterat på internet och det finns mycket bra gratis hjälp och bra dokumentation så som användarguider, utvecklingsguider, tips och trix på internet.

 6. Programmeringskonsulter

  Med WordPress som publiceringsverktyg garanteras ett stort utbud av konkurrenskraftiga programmeringskonsulter som kan hjälpa till med mer avancerad utveckling när det behövs.